.:Pengikut:.

BASIKAL

28.11.2008: Jumaat


Assalammualaikum,

Ini aku nak cerita tentang basikal. Hari itu aku nak naik basikal tapi basikal itu tayar dia pacit. Em..tak dapatlah aku naik basikal. Ingat nak pergi jalan-jalan naik basikal tapi tak dapat. Biasalah cuti sekolahkan, petang-petang nak main dekat luar. Bosan duduk rumah saja mesti keluar rumah untuk ambik anginkan. Sudah tayar pacit itu tak jadilah naik basikal. Em..tak apalah lain hari naiklah kalau tayar itu ada angin. Oklah sampai disini saja.


Salam,

Faty a.k.a Ema


Terima kasih membaca entry saya dan click Like button.

3 comments:

Ghaz said...

Laaaaa.... penat Abah ko beli pam. Pam la tayar pancit tu.........

puteridd said...

apalah makcik ni...tayar pancit pam aje lah...klu tak cukup tok cu nye, rumah puteri pun ada....

faty said...

ghaz: dh pam dh tpi tak mau gak..
puteridd: tanks puteri x pe tok cu ye ade..