.:Pengikut:.

CONCERT AND GRADUATION MAR

11.11.2008: Selasa

Assalammualaikum,

Pada 9.11.2008 bersamaan hari Ahad. Mar ada konsert dengan graduation di Tadika Seri Pelangi. Mar ambik bahagian dalam menari. Tahun ini dia adapat menari tarian melayu, tidaklah sama macam tarian tahun lepas.

Best tengok Mar menari. Ada jugak terasa cemburu dengan dia sebab dia pandai menari tapi aku tak pandai. Malunya. Tapi tidak aku sangka Mar boleh menari. Itulah hobi adik aku. Menari, menyanyi dan membuat bising di rumah.

Hebat jugak adik aku inikan. Kalau aku jangan haraplah nak menari. Step mesti lupa punyalah dan tahun ini tahun tarakhir Mar berada di alam tadika. Tahun depan dia akan pergi ke alam sekolah rendah. Biar betul Mar sudah sekolah rendah..ish3. Oklah sampai disini saja cerita aku. Nanti aku cerita lagi dalam hidup aku ini.

Salam,

Faty a.k.a Ema

























Terima kasih membaca entry saya dan click Like button.

3 comments:

Ghaz said...

Letak la video dia menari. Boleh tengok sambil kerja ni.

Village Kids said...

mana gambar mar nye???

Ghaz said...

Yang penting gambar ibunye yang jambu tu :))