.:Pengikut:.

2 Dalam 1

Assalammualaikum & hye SkyBlog!!!!!!

Apa khabar anda semuanya. 2 dalam 1? Apa itu? Milo 2 in1 or Nescafe 2 in 1? Haha Korang cuba fikir apa yang 2 dalam 1 ini? Sebenarnya sekarang Taher dekat Kulim, Kedah. Keluarga Mak su Taher duduk dekat sini. Ada sesiapa duduk berdekatan disini? Korang mesti pelik apa kena-mengenanya dengat 2 dalam 1 ini? SkyBlog pun pelik ke?

Okay, tujuan Taher sekeluarga pergi ke Kedah untuk berubat penyakit ibu Taher yang sakit Slip Disk. Saja nak cuba berubat dekat sini dan tujuan kedua pergi kesini juga untuk mengisikan masa yang terbuang pada cuti sekolah ini. Ala lebih senang holiday lah. Itulah maksud Taher 2 dalam 1 iaitu berubat sambil bercuti heheh.

Itulah beragai keluarga Taher suka sangat berjalan walaupun sakit sana-sini. hehe. Taher pergi Penang. Best kot dapan makan nasi kandar LINE CLEAR memang clearlah lepas makan itu hehe. Dua hari Taher makan nasi kandar satu dekat Line Clear satu lagi dekat Penanti,Kedah. Perh makan nasi kandar berat badan pun naiklah. Apa punya Taherlah, kata nak diet tapi pergi belasah nasi kandar. Ish3 elok-elok berat badan 42 kg naik 3 kg iaitu 45 kg.

Tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ya Allah aku tak nak gemuk. hehe. Tapi bak kata ibu Taher 'hargailah berat badan itu'. Memang Thaer hargai sangat-sangat tapi tak nak lah badan kita tak sihat kan? Kita nak badan kita sihat, peace.

Di entry kali ini tak dapatlah nak sertakan gambar berada dekat sini. Nanti kalau sudah balik Bangi, Taher upload gambar okay. Bubye.

Salam peace..:D

Terima kasih membaca entry saya dan click Like button.

3 comments:

i'm ezza haniza said...

i dah follow u sayangg

Cik Taherah said...

thanks dear...wah gdik lk ek...heheh

ekin ekin said...

follow awk jugakk..:)

visit my blog yea dear
http://ekinsapphire.blogspot.com/