.:Pengikut:.

MARAH…MARAH..MARAH..

KHAMIS: 11.9.2008

Askum
Minggu ini ibu asyik marah je. Yang paling utama kena marah ialah Mar(adik aku). Ibu marahkan dia sebab tak buat homework, ada ke hari itu Mar boleh tipu ibu yang homework tak ada. Keesokan hari, masa ibu kemas rumah dekat bawah meja, ibu jumpa buku sekolah Mar yang ada homework. Masa ambik dia dekat sekolah ibu marah dekat dia dalam kereta, ‘kenapa tak buat homework dan tipu ibu’. Ibu cakap. Dia pun nangis dekat dalam kereta..padan muka dia siapa suruh tak buat homework..he3… Hari ini pon ibu marah jugak dekat Mar sebab asyik tengok tv je, homework tak buat. Ibu cakap ‘camp rock tahu homework tak tahu.’ Aku gelak je…he3…. Ok lah itu saja yang aku nak cerita hari in.

Askum
Ema@Faty

Terima kasih membaca entry saya dan click Like button.

1 comment:

A said...

wahhh....syoknye ketawakan mar kena marah yek....