.:Pengikut:.

TETAMU ISTIMEWA

Selasa: 28.10.2008


Askum,

Hari ini aku bangun awal sebab ada tetamu istimewa nak datang rumah aku. Korang nak tahu siapa tetamu itu. Jeng..jeng..jeng.. Nak tahu tunggulah ok. Hidangan hari ini ialah nasi impit, kuah kacang, dengan spaghetti. Tetamu itu sampai rumah pukul 11 pagi. Ok lh korang nak tahukan siapa tetamu itu, tetamu itu boyfriend akulah. Tidakku sangka ada juga kawan-kawanku datang rumah tapi ini bukan kawan tau, ini boyfriendku..he3. Dia datang dengan kawan dia. Aku dengan dia borak-borak dan makan sama-sama..he3. Dalam pukul 2.30 petang dia balik. Ibu hantar dekat stesen ktm. Oklah sampai sini saja. Lain kali aku cerita lagi ok.


Salam,

Faty@Ema






Terima kasih membaca entry saya dan click Like button.

10 comments:

Village Kids said...

owh....inilah dia...apsal gambar tak clear sgt?

faty said...

a'ah itu lh dia..x leh clear sgt...bhaya..

arein said...

amboi2...
suke benor kamu yerr....
xleh jd...sdgkan kiter xde bf...inikan plak dier haa...

faty said...

jgn lh mrh cik kak yg kat ast tu...
suatu ari nnt ade lh tu..
he3...

Abdul said...

Suruh dia datang balik..ramai tak jumpa lagi ni..

faty said...

nnt k'cik sruh di dtg lgi ek...
he3..
wt pe nk jumpa dia x yah ssh je...

Ano said...

kan hari tu kita on9..
aku tnye lelaki ni lah..
die la bf ko kan??
baek giler mak ko layan..
hehe=)

Ano said...

bdk jln 3 kah??
klas ko??

sayalah! said...

Waah sportingnya mak kamu! :D

faty said...

biasa je...