.:Pengikut:.

Day 2 - Movie yang paling best pernah anda tonton


Assalammualaikum & peace !!!

Hahhhh cakap pasal movie, movie apa yang paling best pernah aku tonton? Filem apa ek, aku pun tak tahu. Hahhhhh..aku dah tahu dah.

Bagi aku filem inilah paling best akku pernah tengok. Kenapa aku rasa best? Sebab movie ini banyak pengajaran dalam kehidupan pencintaan dan tentang jodoh Allah S.W.T.

Movie ini janganlah kata tak best. Sentiasa best..hehe. Beberapa kali tengok pun tak bosan. Asyik duduk tergelak sahaja. Dia punya lawak pun sampai jadi ikutan.Ini pula cerita antarbangsa yang paling best pernah aku tengok. Sampai sekaranglah aku minat dengan movie ini.

Okaylah itu sahaja buat cabaran hari ini,.peace..assalammualaikum..XOXO



Terima kasih membaca entry saya dan click Like button.

2 comments:

aleen aiden said...

dlm byk2 versi cinderella story,alin paling suke versi yg hilary duff ngan chad michael murray blakon.sbb alin sker 2 2 tu!heee

Taherah Ghazali said...

yah btol2....dan hero die hensem...